Talviomenan nukkekoti- ja nukkesivut

Blogi

Uusia nukkeja ym.

Posted by Talviomena on September 27, 2011 at 1:20 PM

Nonniin, en ole laittanut tänne pitkään aikaan mitään, mutta nyt tulee senkin edestä. :)

Tässä on LPS (Littlest Pet Shop) Blythe, jonka korkeus on n. 10 cm. Ostin sen läheisestä prismasta viime toukokuun lopussa. Ihastuin siihen heti, kun näin sen. Paketin nimi oli Bunny Duo.

Tässä vielä yhteiskuva Sateesta ja uudesta nukesta.

Tässä on pieni konditoria, jonka tein LPS Blythen paketista. Idean sain takakannen kuvasta ja tekstistä, jossa Blythe ja kani olivat konditoriakahvilassa. Hyllylle laitoin vähän mitä sattuu, kun minulla ei ole kovin paljon nukkekodin leivonnaisia. Ylärivin neljä keskimmäistä (2 rahkapiirakkaa ja 2 kakkua) ovat kartongista tekemiäni.

Tässä on tekemiäni Aku Ankka -lehtiä, jotka leikkasin Aku Ankka -lehtien viimeisiltä sivuilta. Siellä on kohta, jossa on pieni kuva seuraavasta numerosta.

Tässä on heinäkuun loppupuolella ostamani 2 uutta bratziä. Vaaleahiuksinen on Rina ja toinen on Ciara.

Tässä on "babyz bratz", jonka löysin kiertsistä vaivaisella 10:llä sentillä. Mahtava löytö, kun on vielä noooin söpö. :3
Sen keltaisessa puvussa on hunajapurkki, jossa lukee "honey" :3
(4 Ever Lil Angelz Sweet Scentz Lela)Tässä on Gee Gee Friends -talli, joka oli TODELLA MAHTAVA löytö kiertsistä :D:D:D:D:D. Aijoin ostaa sen uutena ja olinkin katsonut jo muutamasta kaupasta, mutta ei ollut löytynyt. Tämä maksoi vain 4 €, kun se uutena olisi ollut jopa n. 65-75 €uroa!! Paketista puuttui muutama osanen, mutta tärkeimmät kuitenkin olivat mukana, joten säästin n.60 €uroa!! Laitoin kuvaan mukaan Lil' Bratzin ja kissan(sekin kiertsistä;), sekä pyörän, tuolit ja pöydän. 


Tässä on tavaraa nukkekotiin. Pupu on itsetekemäni, sille tuli vahingossa hieman tuima ilme. Loput tavarat ovat helmiä tai helmistä tehtyjä. Kakku on hammastahnatuubin korkki, johon on liimattu mansikan näköisiä helmiä. Kirjainpalikat, pallo ja punainen nalle ovat helmiä. Torvi ja keinuhevonen ovat olleet jossain korussa, mutta niissä ei ole helmen reikää. Hyrrä on tehty litteästä helmestä, kun sen sisään on työnnetty tulitikunpätkä.


Tässä on lisää tavaraa nukkekotiin, tällä kertaa kirpparilöytöjä. Läppäri on luultavasti Bratzin ja turkoosi muki LPS:n. Lautanen, kanankoipi ja kannu ovat Legoja. Kirpparit ovat kyllä mahtavia löytöjentekopaikkoja. :3


Tässä on Br-leluista ostamani Sylvanian Families -lastenhuonesetti. Peitot ovat mielestäni ihania. Samoin kuin unilelut(nalle ja orava), sekä hyllyn pikkutavarat. :3

Ja tässä on Sokokselta ostamani Sylvanian Families -leluntekijäsetti. Paketissa oli näiden lisäksi mukana myös Sylvis-hahmo, pesukarhu.

Categories: None